Нови 6.000 семејства ќе станат социјални случаи ако пандемијата продолжи и во 2021 година

Кризата предизвикана од ковид 19 донесе сиромаштија за нови 5.000 семејства во земјава. Вкупно 32.000 семејства живеат од гарантирана минимална

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!