Пропадна „Еуростандард банка“- Народна Банка ќе бара стечај

Стечајна постапка за „Еуростандард банка“ ќе побара Народната банка од судот, најави гувернерката Анита Ангеловска-Бежоска. Таа кажа дека се направени

Прочитај повеќе

Владата забранува фирмите да одат во стечај за време на кризата со коронавирусот

Владата донесе одлука со која се забранува фирмите да одат во стечај за време на кризата со коронавирусот. Одлуката е

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!