Еве колку компании во Македонија имаат странски сопственици и од кои држави доаѓаат

Вкупно 5.367 компании во земјава имаат најмалку еден странски сопственик, покажува анализата што ја направи „Таргет Груп“. Фирмите со турски

Read more

Македонските компании да тропнат на врата на секој странски инвеститор во Македонија

Македонските добавувачи да ги зголемат маркетинг активностите, да тропнат на вратата на секој странски инвеститор и да кажат што имаат

Read more
error: Content is protected !!