Турски „Текнопанел“ ќе инвестира 16 милиони евра во изградба на производствен капацитет во ТИРЗ Скопје

Турската компанија „Текнопанел“ ќе инвестира 16 милиони евра во изградба на нов производствен капацитет во ТИРЗ Скопје. Одлуката за инвестиција

Read more
error: Content is protected !!