Преку дигитална платформа во странство ќе продаваме текстил и обувки

Министерката за финансии Нина Ангеловска денеска оствари првична работна средба за иницијативата „Модернизација и нови пазари“ од третиот сет мерки,

Read more

Тритекс отвори нова фабрика во индустриската зона во Прилеп

Отворена е нова фабрика во индустриската зона „Прилеп 1“, инвестицијата е на текстилниот бренд „Тритекс“. Во новиот капацитет на површина од 4.000

Read more
error: Content is protected !!