Телеком Србија почна со работа на македонскиот пазар

МТЕЛ, членка на Телеком Србија групацијата од денеска почна со работа на македонскиот телекомуникациски пазар, со продажен салон во Скопје

Read more

Ќе добиеме уште еден мобилен оператор- „Телеком Србија“ влегува во Македонија

Генералниот директор на компанијата „Телеком Србија“, Владимир Лучиќ, ексклузивно за Танјуг изјави дека формирањето на компанијата „Телеком“ во Македонија, која

Read more
error: Content is protected !!