Државно VS Приватно: Државата тестирањето за коронавирус го плаќа четири пати поскапо од приватните болници

Речиси 5.000 денари за еден тест за коронавирус се наплатува од страна на државата, односно од Буџетот на РСМ за

Read more
error: Content is protected !!