Трамп дозволи кинескиот Тик Ток да остане во САД, но само под еден услов!

Американскиот претседател Донад Трамп, направи пресврт со кинеската апликација „ТикТок“ која требаше официјално денеска да биде забранета во САД. Имено

Read more
error: Content is protected !!