Тунтев од Агенцијата за цивилно воздухопловство поделил 1 милион евра за плати на 68 вработени

Томислав Тунтев лани во својата прва година како директор на Агенцијата за цивилно воздухопловство поделил милион евра, односно 60,8 милиони

Read more
error: Content is protected !!