Македонија има историски највисоко ниво на корупција според индексот на Транспаренси Интернешенл

Македонија е најлошо рангирана досега на индексот за корупција на Транспаренси Интеренешнл со пад од 5 места на 111 место

Read more
error: Content is protected !!