Ангелоски:Недозволиво е да се чека 7 години за да се донесе ДУП за да се добие градежна дозвола за изградба на фабрика

Трајан Ангелоски, претседател на Сојузот на стопански комори на Македонија во дебатата на емисијата „24 Анализа”, ги посочи дел од

Read more
error: Content is protected !!