Стопанската комора е во фаза на регистрација на сопствена компанија за трговија со електрична енергија

Извршниот директор на Стопанската комора на Македонија, Антони Пешев најави дека Стопанската комора е во фаза на регистрација на сопствена

Read more
error: Content is protected !!