Германија ќе ,,го извлече подебелиот крај“ поради трговскиот договор на САД и Кина

Неодамна договорената привремена спогодба меѓу САД и Кина за стопирање на трговската војна ќе ја погоди тешко Германија, објави Институтот

Read more

Договорот помеѓу Македонија и Велика Британија е либерален и поволен за домашните компании

Договорот помеѓу Македонија и Велика Британија, којшто веќе е испреговаран и чека за потпис е мошне либерален и поволен за

Read more
error: Content is protected !!