Арапи купуваат недвижности, но зголемена е и бројката на нивни туристи во Сарајево

Кога летните горештини во Арапскиот залив ќе станат неподносливи се повеќе Арапи идат на одмор во Европа. Нивната главна дестинација

Read more
error: Content is protected !!