Во Пандорините документи има и сопственици на банка во Македонија

Двајца сопственици на УНИ банка имале офшор компании на Британските девствени острови, открива истражувачкиот веб сајт bird.bg од Бугарија. Станува

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!