Србиноски: Компаниите негативно го оцениле првиот пакет антикризни мерки

Компаниите негативно го оцениле првиот пакет антикризни мерки, оптимистички реагирале на вториот сет а резервирани се по однос на реализацијата

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!