Србиноски: Компаниите негативно го оцениле првиот пакет антикризни мерки

Компаниите негативно го оцениле првиот пакет антикризни мерки, оптимистички реагирале на вториот сет а резервирани се по однос на реализацијата на третиот и четврт пакет мерки за намалување на штетните последици од пандемијата со Ковид 19 – вели Бојан Србиноски од Фајнанс тинк за Телма

Србиноски  посочува дека од исклучителна важност е имлементацијата на мерките.

error: Content is protected !!