„Европа“ купи акции од „Фершпед“ и го зголеми својот удел

Компанијата за производство на чоколади „Европа“ го зголеми својот удел во шпедитерската компанија „Фершпед“. Со последното купување на 54 обични

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!