Финансиска поддршка од македонската Влада бараат странските инвеститори

Директна финансиска поддршка на големите извозни компании и неповратна помош односно грантови, бараат странските инвеститори во земјава од Владава. Странските

Прочитај повеќе

Словенија: Финансиска помош од три милијарди евра ќе добијат граѓаните и компаниите

Словенечката Влада, по дводневно заседание, конечно го усогласи и објави таканаречениот „Корона Закон”, со кој граѓаните и компаниите ќе добијат

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!