Повик за учесници: Школа за Објективизам – Џон Галт, 2022

Ни претставува огромна чест и задоволство да ја организираме третата по ред Школа за објективизам: Џон Галт. Школата ќе се одвива онлајн на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!