Nouriel Roubini : Bitcoin е шпекулативен меур кој ќе експлодира

Криптовалутата bitcoin е исклучителен шпекулативен меур кој на крајот ќе експлодира, предупредува познатиот економист Nouriel Roubini, познат како “доктор Пропаст”. “Според

Read more
error: Content is protected !!