Од словенечка компанија украдени се биткоини во вредност од над 60 милиони евра

Словенечката полиција потврди дека компанијата со седиште во Словенија која се занимава со криптовалути, пријавила исчезнување на голема количина биткоини

Read more

Деривати на Bitcoin ќе се тргуваат на американскиот пазар на капитал!

Три американски берзи на кои се тргува со финансиски инструменти добиле одобрување од Федералната комисија за тргување со фјучерс договори (CFTC) 

Read more

Nouriel Roubini : Bitcoin е шпекулативен меур кој ќе експлодира

Криптовалутата bitcoin е исклучителен шпекулативен меур кој на крајот ќе експлодира, предупредува познатиот економист Nouriel Roubini, познат како “доктор Пропаст”. “Според

Read more
error: Content is protected !!