Само една македонска компанија во 100-те најголеми во Југоисточна Европа

SeeNews ја објави листата на најголемите компании од Југоисточна Европа, станува збор за годишно рангирање на првите 100 компании со најголеми вкупни

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!