Македонија има најниски плати споредено со другите држави од поранешна Југославија

Според анализата на Анадолија и покрај Ковид-19 пандемијата нивото на просечните плати во 2020 година во земјите од поранешна Југославија,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!