Сопствениците на Gulf Oil донираа милион денари за семејството на Верица чии органи спасија неколку животи

Семејството Стајиќ, основачи и сопственици на компанијата Gulf Oil во Македонија донира милион денари на семејството, на трагично починатата Верица

Read more
error: Content is protected !!