Solveo натпревар – Како би можеле да го направиме ‘My Great Recipes’ лидер на пазарот

Проект: КАКО БИ МОЖЕЛЕ ДА ГО НАПРАВИМЕ  ‘MY GREAT RECIPES’ ЛИДЕР НА ПАЗАРОТ ЗА ПРЕБАРУВАЊЕ И СПОДЕЛУВАЊЕ ДИГИТАЛНИ РЕЦЕПТИ? Отворени места: до

Read more

Solveo и doXteam организираат натпревар за развој на дизајн и бренд стратегија за лансирања на нов дигитален производ

  Проект: Развој на дизајн и бренд стратегија за лансирање на нов дигитален производ: Од код до продукт Отворени места: до 16

Read more
error: Content is protected !!