Како нискобуџетните авиокомпании успеваат да понудат ефтини карти

На едноставен начин е објаснето како Ryanair, EasyJet, Wizz air и останатите нискобуџетни авиокомпании успеваат да ги намалат трошоците и со тоа да ја поефтинат крајната услуга. Во Македонија, летаат три нискобуџетни авиокомпании Wizz air,Pegasus Airlines и Flydubai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!