NLP Networking & Wine – Какви ти се мислите, таков ти е животот Дали го употребувате вашиот мозок или вашиот мозок ве употребува вас?

На 7 јуни започнавме со серија на интерактивни дружења, со цел да креираме поголема свесност за нашите избори и како истите влијаат врз нашето опкружување и пошироко.

21 јуни 2016 – Public Room

Тема: Какви ти се мислите, таков ти е животот
Дали го употребувате вашиот мозок или вашиот мозок ве употребува вас?

Дали мислите се свесен или потсвесен процес и колку можеме да влијаеме на нашето размислување?
Што е прво: мислата или емоцијата?
Зошто е важно освестувањето на мисловниот процес?
На овие и на други прашања и со одлично вино и мезе ќе разговараме со:
Марина Анчевска – НЛП тренер и основач на Центарот за бизнис психологија, Системски НЛП.
Илина Ведран – мотивациски говорник, автор и првиот “Heal Your Life” тренер во Македонија по програмата на Лујза Хеј.

Гостинка на настанот: Катерина Котлареска – директор на Бизнис кафе Македонија.
Понесете си доволно визит картички за размена!

Вашата инвестиција изнесува 400 денари. Во цената е вклучена чаша вино по избор, бело или црно од винаријата Брзанов и мезе.

Вторник 21 Јуни од 17:30-19:30

Локација: Puclic Room

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!