Инфо сесија за инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин оф

Фонд за иновации и технолошки развој 

Инфо сесија и обука за отворениот повик за инструментот Кофинансирани грантови за новоосновани трговски друштва старт-ап и спин оф за потенцијални апликанти.

Агенда

10:00 – 10:15 Регистрација на учесниците
10:15 -10:20 Обраќање на в.д.Раководителот на Центарот за развој на Скопски плански регион
10:20– 10:40 Кратка презентација на Фондот и инструментите
10:40 – 11:30 Правила и процедури за финансирање под инструментот
11:30 – 11:45 Кафе пауза
11:45– 12:30 Краток вовед во Апликациски пакет
12:30– 13:15 Подготовка на предлог проекти
-Информации за софтвер
-Апликациски формулар
-Бизнис план
-Буџет на проектот
-Придружна документација
13:15– 13:30 Прашања и одговори

22 Јуни, Среда од 10 до 14 часот

Локација: Бизнис сала Скопски саем

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!