HR Academy 2016/2017

Clear View BTC

Искористете го попустот за рана пријава за најпрактичната едукација за човечки ресурси во земјата!

Пријавете се до 10 јули и искористете попуст за рана пријава. Редовна цена е 1.600 евра. Со пријава до 10 јули заштедувате 500 евра од старт и котизацијата за вас е 1.100 евра!

Линк за пријавување :  http://www.clearview.com.mk/MK/obuki/hr_akademija/113/rana_prijava_za_hr_akademijata,_generacija_2015_-_2016.aspx?lId=1

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!