ПОДГОТВИТЕЛЕН КУРС ЗА ЗДОБИВАЊЕ СО PMP® СЕРТИФИКАТ

Project Management Professional® е меѓународен сертификат за професионални проектни менаџери кој го издава Project Management Institute® од САД.

Професионалниот курс за управување со проекти е eдинствен подготвителен курс во Македонија кој се спроведува според критериумите и правилата на Project Management Institute®од САД кој има 25-годишно искуство во сертификација на професионални проектни менаџери. Курсот е воден од PMP сертифициран инструктор и обезбедува продлабочено знaење кое овозможува лесно полагање на тестот после кој успешните кандидати се здобиваат со РМР сертификат.

Курсот е наменет за професионалци од сите индустрии и дејности кои работат во областа на управување со проекти и сакаат да се подготват за добивање на престижниот РМР сертификат. Учесниците на курсот ќе го надградат своето знаење во проектен менаџмент според соодветна литература издадена од Project Management Institute®што ќе придонесе кон подобрување на капацитетите и самодовербата со цел совладување на предизвиците на модерното управување со проекти.

Обуката е распределена во 11 сесии кои ќе се одржат во период од 3 последователни викенди со дополнителен термин за симулација на испитот.

6 ДЕНА обука + 1 ДЕН симулација на тестот! Организирано полагање на PMP® (PBT) испит во Скопје!

Краен рок за пријавување до 08.08.2016

Специјален попуст од 20% за уплати до 29ти јули 2016!

Контакт информации за регистрација:

Сања Трпеска

CEED Macedonia

Загребска 28 Б-2/1

1000 Скопје

Tel: + 3892 307 91 91

Mob: + 3892 75 214 344

Fax: + 3892 307 96 12

Email: strpeska@ceed-macedonia.org

Web: www.ceed-macedonia.org

PMP

One thought on “ПОДГОТВИТЕЛЕН КУРС ЗА ЗДОБИВАЊЕ СО PMP® СЕРТИФИКАТ

 • April 16, 2024 at 2:33 am
  Permalink

  Wow, incredible weblog layout! How lengthy have you been running a blog for?
  you made blogging glance easy. The whole look of your site is great,
  let alone the content! You can see similar here sklep internetowy

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!