На плажа со IThink! – Бесплатни работилници за дизајн, програмирање и роботика за деца од 7-14год

SEDC најавува одлична летна дружба со бесплатните работилници за дизајн, роботика и програмирање за деца од 7-14год!

Пријавете се за една од следните бесплатни IThink Academyработилници:
[08.08.2016] Понеделник: Забавно Програмирање со Гораст Цветковски – “Ловиме рипки на плажа”
[09.08.2016] Вторник: Забавна роботика со Зоран Анчевски – “Да танцуваме на плажа”
[10.08.2016] Среда: Забавен Дизајн со Емилија Ќорнакова Георгиевска – “Како си го поминувам летото”

Линк до апликација: https://goo.gl/forms/ERSmTln7la01jcbk1

Покрај предавањата кои имаат за цел да ги запознаат заинтересираните идни мали студенти со програмата на настанот, учесниците ќе уживаат и во зумба забава, друштвени игри и овошно летно освежување!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!