Промотивни бесплатни часови по кинески јазик

Новата учебна 2016/17 започнува!!!
Првото специјализирано училиште по кинески јазик “НИ ХАО 你好” ги отвора вратите за новите ученици и вљубеници во кинескиот јазик и култура.

Повелете на кинеско чајче и посетете не на локација Капош 4 – во трите кули, убавици до кејот на Вардар (Партизанска на високо приземје)

УПИСИТЕ СЕ ВО ТЕК!!!

ПРОМОТИВНИ БЕСПЛАТНИ ЧАСОВИ ОД 05.09 – 09.09.2016
– Со цел да се запознаете со кинеските знаци, писмо, јазик и култура.

За сите заинтересирани училиштето е отворено секој ден од 14 до 21 часот
Контакт тел: 078 232 205
Сузана Недевска

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!