ЊуМенс Академија: Дигитален Маркетинг и Продажба

По 2 успешни генерации студенти, соработки со многу компании од Македонија и реализирани пракси и вработувања со над 93% успешност се одлучивме на револуционерен чекор. Ти нудиме 100% гаранција на твоето (само)вработување по завршувањето на ЊуМенс Академијата, во спротивно ти ги враќаме парите.

Пријави се најдоцна до 8ми ноември 2016 година на Академијата за ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ И ПРОДАЖБА на http://bit.ly/newmansgottalentи ќе те повикаме на разговор.
Местата се строго ограничени, затоа побрзај!

Главни кариерни предности со стекнатите знаења:
# ФИНАНСИСКА И ГЕОГРАФСКА СЛОБОДА
# ОТСКОЧНА ДАСКА ЗА МЕНАЏМЕНТ ПОЗИЦИИ
# РАБОТА ВО КОРПОРАЦИЈА ИЛИ СТАРТАП

Времетраење на Академијата: 540 часа од кои 320 часа за едукација и менторство, 160 часа за групна работа и вежби и 60 часа за самостојна работа, организирани во 5 до 6 месеци.

Покрај редовната настава и проекти од избраната област ќе имаш можност да следиш и работилници за претприемништво, до користиш работен простор, да реализираш индивидуални средби со дел од менторите и менаџментот и да учествуваш на бројни настани и натпревари.

За повеќе информации јави се на: 072 220 484 или пиши ни на contact@newmansba.com

http://www.newmansba.com/cloud-academy

Датум: 16 ноември од 19 до 21 часот

Локација: Женевска 17б, Скопје

error: Content is protected !!