Како Samsung со новата реклама го зафркава Apple

Новата реклама на Samsung со која oтвoрено го исмејува Apple за само еден ден има повеќе милиони прегледи на интернет и предизвика  поделени реaкции на интернет.

После оваа реклама повеќето верни корисници на Apple преку социјалните мрежи порачаа дека Apple треба да го тужи Samsung. Да не должиме многу погледајте ја рекламата 😀

error: Content is protected !!