Слабата побарувачка за VR и AR уредите ги загрижува компаниите кои инвестираат во таа технологија

Виртуелната и проширената реалност се иднината на забавната индустрија, а можеби и за некој други бидејќи симулацијата на се околу

Read more

Мобилните телефони на Samsung полека го истиснуваат iPhone од деловните корисници

Додека Android ја продолжува својата доминација во потрошувачкиот сегмент со околу 80% удел од глобалниот пазар на паметни телефони, iOS на Apple

Read more
error: Content is protected !!