Подкаст за економската криза предизвикана од коронавирусот

Во прилог е вториот подкаст на „Слободар“ во кој разговараат Стјепан Покупец, Тони Бачваровски и Александар Богоевски.

Главни теми на разговор се: Дали се очекува нова економска криза меѓу останатото и потпомогната од корона вирусот? Кои се правилните мерки кои треба нашата државата да ги донесе? Какви мерки се веќе донесени во други држави ширум светот? Дали се оправдани рестриктивните мерки од страна на државната во време на пандемија?

*Подкастите се лични ставови на авторите и Macedonian Business Hub се оградува од ставовите во објавените подкасти, а одговорноста за изнесеното во нив е исклучиво на авторот или авторите.

error: Content is protected !!