Анѓушев: Сите економски показатели се позитивни освен нискоградбата

Првиот квартал од 2018 година во споредба со истиот период лани бележи раст во сите економски сфери, освен во градежништвото-нискоградба, соопшти

Read more

Вучиќ: Што и да ви понудат Бугарија и Македонија од нас ќе добиете најмалку 5% подобри услови

Во последно време неколку големи и значајни инвестиции завршија во Србија наместо во Македонија. Премиерот односно сега претседателот Александар Вучиќ

Read more
error: Content is protected !!