Претседателката на Европската централна банка: Потребно е регулирање на биткоинот кој се користи за перење пари

Претседателката на Европската централна банка (ЕЦБ) Кристин Лагард повика денес на глобално регулирање на трговијата со биткоин, наведувајќи дека оваа

Прочитај повеќе

Генијот Милтон Фридман го предвидел биткоин уште во минатиот век!

Милтон Фридман уште на крајот на минатиот век поточно во 1999 година, во едно телевизиско интервју го предвиде настанокот на

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!