Чифлиганец: Нема услови за бизнис во Македонија го преселив бизнисот во Србија и Грција

Домашната градежна компанија „Адора инженеринг“ го „сели“ бизнисот надвор од Македонија. Првиот човек Ванчо Чифлиганец за „Фактор“ вели дека сега

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!