Алкалоид регистрираше нова компанија во В.Британија со цел зајакнување на постојните позиции на пазарот

АЛКАЛОИД АД Скопје регистрираше ново друштво во Велика Британија, со назив ALKALOID UK LIMITED. Друштвото е во 100% сопственост на

Прочитај повеќе

Договорот помеѓу Македонија и Велика Британија е либерален и поволен за домашните компании

Договорот помеѓу Македонија и Велика Британија, којшто веќе е испреговаран и чека за потпис е мошне либерален и поволен за

Прочитај повеќе

Велика Британија воведува целосни царински контроли на стоките од ЕУ

Велика Британија воведува целосни царински контроли на стоките од Европската унија. Ова е јасно од акциониот план на владата на

Прочитај повеќе

Маргарет Тачер: Најдобриот економски реформатор и визионер кој Велика Британија го имала

Само за мал број на политичари кои владееле во време на мир може да се каже дека го смениле светот,

Прочитај повеќе

Велика Британија ќе прима само висококвалификувани мигранти

Кабинетот на британската премиерка, Тереза Меј, се согласил со планот – миграцискиот систем на Велика Британија, после Брегзитот, да се

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!