Предавање: Седум шокантни лидерски тајни за зголемен профит и продуктивност

7те Лидерски и Едукативни Тајни За Драматично Зголемување на Вашиот Профит и Бизнис Перформанси – Кои Мора Да Ги Знаете,

Прочитај повеќе

БИЗНИС КОУЧИНГ: Зголемете ги вашите бизнис перформанси за 545%

ЕДНОГОДИШНА “1 на 1” БИЗНИС КОУЧИНГ ПРОГРАМА ЗА ЛИДЕРИ, СОПСТВЕНИЦИ НА БИЗНИСИ, ПРЕТПРИЕМАЧИ, КОИ САКААТ ДА НАПРАВАТ ВИСТИНСКА РАЗЛИКА СО

Прочитај повеќе

Профит или зијан

Дознајте ја тајната за успехот на најдобрите компании на планетата и започнете да создавате култура на иновација и кохезивност која креира

Прочитај повеќе

Што се случува кога стратегијата не е поддржана од културата?

Tекстот е извадок од книгата “Дијамантско лидерство”. Експертите по организациски менаџмент што ја изучуваат оваа тематика и го познаваат значењето

Прочитај повеќе

Како Унилевер преку подобрување на културата ја зголеми продажбата и ги намали поплаките

Искуствата на стотици големи компании покажуваат дека создавањето на силна култура, која ќе се карактеризира со висока кохезија и ниска

Прочитај повеќе

Креативен бизнис состанок – 120 минутен пат за креативност и иновации

Минатиот месец, еден мој многу добар пријател, кој работи за средно голема ИТ компанија (200 вработени), ми напиша порака: –

Прочитај повеќе

Интервју со Виктор Куновски, автор на книгата ,,Дијамантско лидерство”

Книга што треба да ја прочита секој претприемач и секој лидер сегашен или иден, бидејќи културата ја јаде стратегијата за

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!