Заев најави нов закон за данок на имот: Tрипати повисок данок за втор стан, куќа, дуќан ……

Премиерот Зоран Заев во интервју за Дојче Веле, најави дека трипати повисок данок на имот ќе плаќаат сопствениците за недвижнини

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!