Мигрантите во Данска ќе мора да работaт 37 часа неделно ако сакаат социјална помош

Некои мигранти во Данска ќе мора да работат по 37 часа неселно, за да можат да добијат социјална помош, објави

Прочитај повеќе

Апсурдите зад прогресивниот данок: Скандинавија, црвените фантазери и македонската мизерија

Во бизнисот има нешто што се вика БИЛАНС НА СОСТОЈБА, како крвна слика на една компанија…што во нејзе всушност има,

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!