Полска ќе ги намали акцизите за бензинот и ДДВ-то за гасот и електричната енергија за да им помогне на Полјаците

Полска ќе ги намали акцизите за бензинот и ДДВ за гасот и електричната енергија за неколку месеци и ќе им

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!