Ковачевски тврди дека договорот за коридорите 8 и 10д може да го видат само одредени институции, но не и обичните граѓани

Премерот Димитар Ковачевски на иста линија со неговиот заменик, првиот вицепремиер Артан Груби, дека не крие ништо, а договорот со

Read more

Ковачевски не ја исклучува можноста за времено преземање (национализирање) на компаниите во Скопје кои се задолжени да обезбедат топлинска енергија

Министерството за финансии обезбеди поволен кредит од 8 милиони евра со кои БЕГ може да набави гас за парно греење

Read more
error: Content is protected !!