Во компаниите што ја злоупотребиле државната помош УЈП изврши присилна наплата

Директорката на Управата за јавни приходи Сања Лукаревска денеска на прес-конференција, информира дека кај дел од компаниите за кои беше

Прочитај повеќе

Ангеловска: И компаниите кои отпуштиле работници ќе можат да добијат државна помош за исплата на плати

Новини во мерката за 14.500 денари финансиска поддршка од Владата за исплата на плати за април и мај годинава по

Прочитај повеќе

Алкалоид доби државна помош од половина милион евра, за 5 години ќе инвестирале 50 милиони евра

„Алкалоид“ АД Скопје кон крајот на минатата година преку планот за економски раст доби државна помош од 35,2 милиони денари

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!