Денеска за првпат беше претставена методологијата за пресметка на Индексот на бирократија во Македонија

По повод Меѓународниот ден за борба против бирократијата, денеска за првпат јавно беше претставена методологијата за пресметка на Индексот на

Read more
error: Content is protected !!