Бектеши: Цената на електричната енергија за домаќинствата и за малите потрошувачи ќе се зголеми до 10%

Цената на електричната енергија за домаќинствата и за малите потрошувачи ќе се зголеми до 10 отсто. Оваа информација за Алсат

Прочитај повеќе

Бектеши:Ги зголемуваме државните капацитети за производство на електрична енергија за да нема поскапување од 1 јануари

Министерот за економија Крешник Бектеши соопшти дека се интензивираат постапките за зголемување на државните капацитети за производство на електрична енергија.

Прочитај повеќе

Mинистерот за економија Бектеши: Субвенции за етничките вработувања во приватни компании од следната година

Субвенции за етнички вработувања сепак ќе има и тоа од наредната година, тврди министерот за економија Крешник Бектеши. Само неколку

Прочитај повеќе

Државата ќе дели ваучери за надоместување на пропаднатите туристички аранжмани на граѓаните

Ваучери со кои ќе се обештетуваат граѓаните заради пропаднатите туристички патувања во период на кризата со корона вирусот ќе добиваат

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!