Мигрантите во Данска ќе мора да работaт 37 часа неделно ако сакаат социјална помош

Некои мигранти во Данска ќе мора да работат по 37 часа неселно, за да можат да добијат социјална помош, објави

Прочитај повеќе
error: Content is protected !!